A legtöbb sikeres cég története egy jó ötlettel kezdődik. A Farkas 3D Stúdió kezdete…nos…. egy jó sztorival indul. Mindenkinek van olyan pillanat az életében mikor bevillan AZ ÖTLET. A mi esetünkben az a pillanat egy születésnapi ajándék-ötletelés közben jött el. Megvan az igazi „Fogjátok csak meg a söröm…” életérzés? A mi esetünkben így hangzott:

"De jó lenne egy életnagyságú, működő R2D2 droidot kinyomtatni ajándéknak.
Kár, hogy úgy sem sikerülne megcsinálni…."


A kezdet
Nos, 2 hónappal, 20 kg elhasznált PLA filamenttel, 400 kinyomtatott elemmel, párszáz méter vezetékkel és egy projektorral később elkészült, ha nem is a világ, de az ország legkirályabb Űrkukája. A Birodalom megdöntésében ugyan nem vett részt, de tudott egyedi szinkronos Leia videóüzenetet vetíteni, random időközönként (természetesen a legjobb pillanatokban) pittyegni, és a frászt hozni a macskára – szóval mindent, amit egy életnagyságú R2D2-nak tudnia kell. Már persze ha egy sci-fi droid esetében beszélhetünk életnagyságról. Nos, mi így kezdtünk bele a pár évig csak hobbiként űzött 3D nyomtatás világába profi(bb) szinten. 


Az azóta eltelt időben hazai disztribútorként foglalkozunk 3D nyomtatók, és alapanyagok forgalmazásával, és persze tervezünk, modellezünk és gyártunk – Mindent IS!
Szeretne tanácsadást kérni? Esetleg érdekli valamelyik termékünk?

Kérjen időpontot!

Ha teheted, nézz be hozzánk a Stúdióba

1224. Budapest, XVI. utca 30/2.

Telefon: +36 30 223 5509

email: info@farkasstudio.hu